"Nolltolerans mot trakasserier gäller"

Inom SLA och Kommunals gemensamma avtalsområden finns problem med sexuella trakasserier, det visar #skiljagnarnafrånvetet. Men vi har en stark förhoppning att den senaste tidens debatt leder till att den tysta acceptans som funnits på många arbetsplatser försvinner, skriver SLA och Kommunal idag på ATL.

Inom lantbruket har över 1 000 kvinnor visat att problemen också finns hos oss. Det kan vi aldrig acceptera, skriver SLA och Kommunal.

#metoo-uppropen har avlöst varandra och i dagsläget finns över 30 upprop från vitt spridda branscher. Som SLA tidigare skrivit vore det naivt att tro att sexuella trakasserier inte skulle finnas även i de gröna näringarna. Idag skriver SLA och Kommunal ett gemensamt inlägg om nolltolerans kring sexuella trakasserier inom de båda organisationernas gemensamma avtalsområden. 

Läs hela inlägget på ATL