Gröna arbetsgivares bildtävling 2018

Skicka in dina bästa bilder till Gröna arbetsgivares bildtävling 2018. Den vinnande bilden belönas med åtta Trisslotter.

Foto fr.v.: Erika Andersson, Ryftes; Joakim Söderberg, Alfta Skogstekniska; Marie Jury, Väsby Djursjukhus; Christina Naucler Karlsson, Arvika GK; Lena Karlsson, Gustafslunds Handelsträdgårdar

Gröna arbetsgivares bildbank innehåller mängder av vackra foton av högsta kvalité som visar samtliga våra branscher. Vi använder bilderna i ett flertal sammanhang, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker. Det bästa med vår bildbank är att det är ni – våra medlemmar, som tagit de flesta fotografierna. Det döljer sig en enorm fotoentusiasm och skicklighet bland våra medlemmar och vi blir alltid glatt överraskade över hur bra bilder som skickas in.

Nu är det återigen dags för Gröna arbetsgivares stora bildtävling. Vi ser fram emot att få ta del av era bilder som visar naturen, människorna, djuren, detaljerna, spännande händelser och vackra landskap. Bilder som helt enkelt visar era verksamheter och det vi så stolt kallar de gröna näringarna.

Alla bilder är givetvis av värde men vi ser gärna bilder med mycket liv i, som visar på någon slags aktivitet. Sedan senaste bildtävlingen har dessutom några nya områden tillkommit samt några områden som vi gärna ser fler bilder ifrån är:

• Bär och frilandsodling
• Sällskapsdjursverksamheter
• Trädgårdsanläggning och trädgårdsodling
• Gårdsdjur (kor exkluderat)

Bilderna ska helst vara i JPG-format och vara tagna med så hög upplösning som möjligt.

Det är av yttersta vikt att du äger rättigheterna till bilderna du skickar in, dvs att det är du själva som tagit dem. Ange fotografens namn samt ditt företagsnamn.

Skicka dina bidrag till: anna.bornhammar@grona.org

I samband med att du skickar in bilderna ger du Gröna arbetsgivare fulla rättigheter till dem. Gröna arbetsgivare kan komma att använda dem i ett flertal sammanhang, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker. Gröna arbetsgivare kommer aldrig använda bilderna i sammanhang som inte har en tydlig Gröna arbetsgivare-koppling.

Vi ser mycket fram mot bidragen!