HR-Nätverk, våren 2018

Välkommen till SLAs HR-nätverk! HR-nätverket är tänkt att stödja dig i din arbetsgivarroll samtidigt som det ger dig bra möjligheter att nätverka. Mötena är uppbyggda kring ett tema och ha gott om tid för frågestund och nätverkande.

Nätverket vänder sig till dig som har en HR-chefsfunktion eller har en ansvarig HR- handläggarfunktion eller är ägare av ett SLA-medlemsföretag med ett särskilt intresse för HR-frågor.
HR-nätverket ska ha möten två gånger om året med aktuella teman. Du kan också vara med att påverka vilka frågor du vill diskutera. Hör i så fall av dig till oss på SLA.

Tema: Kärlek på jobbet – en arbetsrättslig relation?

Kärlek uppstår i de flesta sammanhang också mellan kollegor. Faktum är att undersökningar visar att en av tio relationer uppstår på jobbet och sex av tio chefer har upplevt att det finns kärleksrelationer i deras grupp. Dagens tema kommer att handla om hur du som arbetsgivare hanterar om det uppstår kärleksrelationer på arbetsplatsen, både önskade och oönskade. Går det att förbjuda kärlek mellan anställda? Hur hanterar du som arbetsgivare andra anställda som upplever sig inblandade i relationen? Hjälper policys? SLA:s experter kommer ta dig genom en exposé av kärleksrelationer och ge så väl tips och trix som råd till er. Som vanligt kommer det finnas tid för att diskutera i mindre grupper och nätverka.

Vårens möte är den 18 april 2018 kl. 10-15.30 på Clarion Arlanda Airport, Arlanda
Kaffe serveras från kl. 09.30

Välkommen med din anmälan till anmalan@SLA-arbetsgivarna.org
Sista anmälningsdag 16 april

Har du frågor eller funderingar – kontakta någon av SLA:s medarbetare i listan till höger.

Varmt välkomna!