HR-nätverk om ny rehabiliteringslagstiftning

Välkommen till höstens HR-nätverk där vi informerar och reder ut frågetecken kring arbetsgivarens utökade skyldighet och ansvar gällande rehabilitering i samband med att den nya lagstiftningen träder i kraft den 1 juli 2018.

Vi har även bjudit in Erik Danhard som är advokat med arbetsrätt som specialitet för att han ska få berätta vad som gäller vid uppsägning på grund av sjukdom. Därutöver kommer vi informera om nyheter inom arbetsrätten.

HR-nätverket är tänkt att stödja dig i din arbetsgivarroll samtidigt som det ger dig bra möjligheter att nätverka. Mötena är uppbyggda kring ett tema och har gott om tid för frågestund och nätverkande.

Nätverket vänder sig till dig som har en HR-chefsfunktion eller har en ansvarig HR-handläggarfunktion eller är ägare av ett medlemsföretag med ett särskilt intresse för HR-frågor.

I nätverksträffarna samarbetar vi med två andra arbetsgivarorganisationer; Grafiska Företagen och Trä- och Möbelföretagen.

Anmälan

Välkommen med din anmälan till anmalan@grona.org. Sista anmälningsdag är den 24 oktober 2018. Nätverksträffen är kostnadsfri, men vid no-show förbehåller vi oss rätten att fakturera kostnaderna för dagpaket (förtäring) motsvarande 475 kr exkl. moms.

Mötet pågår mellan 10-15.30, kaffe serveras 9.30. Välkommen!