"Kollektivavtalet är bäst"

Foto: Fredrik Persson Karin Ronander arbetar på Anicura och är nöjd medlem i SLA

- Det är en trygghet att ha Gröna arbetsgivare vid sin sida i olika typer av arbetsgivarfrågor. De ställer alltid upp när vi behöver dem, säger Karin Ronander, verksamhetschef på Anicura Djursjukhuset Albano.

På Anicura Djursjukhuset Albano i Danderyd arbetar 83 personer. Anicura har totalt cirka 40 djursjukhus och djurkliniker i Sverige och erbjuder ett komplett utbud av medicinska och kirurgiska tjänster.

- Det bästa med medlemskapet är att vi som företag inte behöver lägga tid och energi på att teckna kollektivavtal. Många företag har ingen egen HR-funktion och då är det mycket värt att få juridisk hjälp och rådgivning av Gröna arbetsgivare som rör våra anställda, säger Karin Ronander.

Tryggt vara medlem

- Det är en trygghet att ha Gröna arbetsgivare vid sin sida så att man vet att det blir rätt. De ställer alltid upp när vi behöver dem, säger Karin Ronander.

Anicura arbetar med allt från förebyggande vård och bassjukvård till avancerad diagnostik, intensivvård, kirurgi och ortopedi. Företaget erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt djurfoder och vårdprodukter.