Anmäl dig till avtalsinformation

Lär dig allt om de nya kollektivavtalen.

Välkommen på informationsträffar om de nya kollektivavtalen samt om schemaläggning och säsongsvarierad arbetstid.

SLA bjuder in till avtalsinformation för Lantbruk, Trädgårdsodling, Trädgårdsanläggning och Djursjukvård, samt information om schemaläggning och säsongsvarierad arbetstid för samtliga branscher, inkl. Skogsbruk.  

Vid träffarna går vi under förmiddagen igenom förändringar i de nya avtalen för samtliga branscher, förutom Skogsbruk, gällande bland annat löner. Det kommer givetvis finnas plats för frågor. Under eftermiddagen talar vi om schemaläggning för Jordbruk och om säsongsvarierad arbetstid för övriga branscher, inklusive Skogsbruk. Du är så klart välkommen till hela dagen, eller bara för- eller eftermiddag. SLA bjuder på lunch.   

Datum och anmälan

Inbjudan har skickats ut till respektive bransch. Du anmäler dig via inbjudan i mejlet eller här på hemsidan. För samtliga orter och datum samt anmälan, se kalendern.