Nominera till Djursjukvårdens fullmäktige

Från och med måndagen den 27 november är nomineringen till Djursjukvårdens fullmäktige öppen och du kan rösta fram till och med den 10 december.

Var med och påverka vårt framtida arbete och inriktning genom att ta möjligheten att nominera till fullmäktige för djursjukvårdssektionen. Det är enkelt att delta så utnyttja din möjlighet att påverka nu!

Möjligheten att nominera och rösta digitalt gäller endast medlemmarna i djursjukvårdssektionen. Genom att logga in med ditt organisationsnummer och medlemsnummer säkerställer vi din medlemsstatus så att du anonymt och tryggt kan nominera kandidater. Du hittar ditt medlemsnummer på fakturan från Svenskt Näringsliv i det mejl eller brev som skickats ut. Du kan logga in och nominera flera gånger fram till söndagen den 10 december.

Till nomineringssidan