Green Challenge 2018

Några av Sveriges största influerare tävlar i gröna utmaningar, ledda av Jobba grönts ambassadörer.

Bild fr.v. Klas & Alfred, Ella Grundel, Wilma & Emil Holmqvist, Thomas Sekelius

SLA och LRF:s gemensamma projekt Jobba grönt, vilket syftar till att få upp ungas ögon för det gröna näringslivet och alla möjligheter det innehåller, har under sommaren spelat in Green Challenge. På Öknaskolan naturbruksgymnasium fick några av Sveriges största Youtubers tävla i bland annat skogsbruk, lantbruk, trädgårdsanläggning och skytte under två dagar i juni.

Under ledning av LRF Ungdomes ordförande Emilia Astrenius Widerström fick Klas & Alfred (aka Leif & Billy), Thomas Sekelius, Wilma & Emil Holmqvist och Ella Grundel testa sina kunskaper i det gröna näringslivet. Till sin hjälp hade varje lag en erfaren coach som bidrog med pepp, tips och trix. Och vilka bättre coacher kan man ha än Jobba grönts egna ambassadörer Anna Ek, Olle Johansson, Therese Åström och Frida Svensson!

Kika på trailern här nedan eller
se alla avsnitt på Jobba grönts Youtubekanal!

Jobba grönt på Facebook

  
Fr.v. Anna Ek, Olle Johansson, Therese Åström, Frida Svensson
Sittande Emilia Astrenius Widerström