Nominering och val till fullmäktige

- inom lantbruk, golf och trädgårdsanläggning

Var med att påverka vårt framtida arbete och inriktning genom möjligheten att nominera och rösta till fullmäktige. I Gröna arbetsgivare värderas medlemsdemokratin högt och därför ger vi alla medlemmar möjligheten att nominera samt rösta digitalt. Det är enkelt att delta, så utnyttja möjligheteten att påverka genom att nominera och rösta, när det är dags för din sektion att ha fullmäktigeval. Länk hittar du längre ner på sidan.

Fullmäktigeval Lantbruk

I år är det dags för alla medlemmar inom Lantbrukssektionen med grupperna trädgårdsodling, fjäderfä och maskinstation samt distrikt att nominera och rösta till fullmäktige 2021. Nomineringen är avslutad och valet har nu startat. Röstningen pågår till den 24/1.

Fullmäktigeval Golf och Trädgårdsanläggning

I år är det även dags för alla medlemmar inom Golfsektionen och Trädgårdsanläggningssektionen att nominera och rösta till fullmäktige 2021. Nomineringen är avslutad och valet startar i februari.

Anonymt och säkert

Du är helt anonym när du nominerar och röstar. När du loggar ut sparas endast ditt val. Allt du behöver göra är att logga in med organisationsnummer och medlemsnummer.

Inloggning för nominering/val:

Klicka på länken nedan och sedan på logga in. Ange därefter organisations- och medlemsnummer.

Länk här