Nu heter vi Gröna arbetsgivare

Från och med måndagen den 1 oktober 2018 har SLA nytt namn - Gröna arbetsgivare. Att byta namn och varumärke på en hel organisation är ett omfattande arbete. Men hur påverkas du som medlem?

Webbplatsen

Namn- och varumärkesbytet kommer först och främst märkas för dig som medlem i våra externa kanaler. Webbsidan du just nu befinner dig på, grona.org, är vår helt nya webbplats med helt nytt utseende. Däremot har inget innehåll förändrats - du kommer hitta arbetsmiljöhandboken, arbetsgivarguiden, nyheter, kalender och all annan information precis där du hittade det på vår gamla webb. Du som medlem kommer också kunna logga in på Mina sidor där du hittar arbetsgivarnytt, kollektivavtal och blanketter precis som vanligt.

Du som medlem behöver inte registrera om dig och du kommer kunna använda samma inloggningsuppgifter som idag.

Vår gamla adress, sla-arbetsgivarna.org kommer dessutom att skicka vidare dig till den här nya webbplatsen automatiskt under en period.

Sociala medier

Gröna arbetsgivare finns bland annat på Facebook, Instagram och Linkedin. Alla dessa kanaler kommer döpas om och få den nya logotypen. Du som följer eller gillar Gröna arbetsgivare i sociala medier kommer alltså inte behöva ändra eller uppdatera något, utan det sker automatiskt.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet som utkommer varannan vecka kommer få nytt utseende och i ämnesraden kommer det istället stå Gröna arbetsgivares nyhetsbrev. Innehållet kommer vara aktuella händelser och nyttig information för dig som arbetsgivare i det gröna näringslivet, precis som vanligt.

Post och pappersutskick

Vid de tillfällen vi skickar material och information med posten kommer du att se kuvert med ny design. Gröna arbetsgivares logotyp kommer att vara synlig på kuverten tillsammans med nya designinslag. Även brevpapper och annat material kommer ha nytt utseende.

E-post och kontakt med oss

När du får e-post från någon av oss som arbetar på Gröna arbetsgivare kommer du se en ny signatur vid mejlfoten. Alla våra e-postadresser kommer också ändras och från och med den 1 oktober ha formen: fornamn.efternamn@grona.org för medarbetare och info@grona.org som infoadress.

Alla medarbetare kommer ha samma telefonnummer som tidigare och adresserna till våra kontor är oförändrade: Kontaktuppgifter

Medlemsfakturan

Fakturan för medlemskap i Gröna arbetsgivare och Svenskt Näringsliv gällande andra halvåret skickas ut den 1 oktober, det vill säga samma dag vi byter namn.

Om du har angett att du önskar få fakturan som pdf via mejl så kommer fakturan att skickas från noreply@inexchange.se och det kommer att stå Inkommande faktura från Svenskt Näringsliv Service AB i ämnesraden. I fakturan kommer det inte längre stå SLA utan så klart Gröna arbetsgivare.

Blanketter, policys och övriga dokument

Som medlem kan du logga in och ladda hem blanketter och policys på Mina sidor precis som tidigare. Dokumenten kommer att se likadana ut, men namnet kommer vara utbytt till Gröna arbetsgivare.

Kurser och evenemang

Under implementeringsperioden kommer namnet SLA dyka upp vid vissa kurser och evenemang eftersom anmälningar tagits och lokaler bokats under namnet SLA. Innehållet och utbudet i våra kurser och evenemang är så klart detsamma.

Schemaläggningsprogram & digitala val

Schemaläggningsprogrammet kommer få nytt utseende, men fungera precis som vanligt.

Under hösten kommer digitala nomineringar och val till fullmäktige genomföras för sektionerna lantbruk, golf och anläggning. Webbplatsen där nominering och röstning genomförs kommer få nytt utseende, men nominering och röstning kommer gå till precis som vanligt. Mer info om höstens val sker separat när det närmar sig.

Förbundsstämma / SLA-dagen

SLA-dagen som går av stapeln i april varje år i samband med förbundsstämman kommer att få nytt namn. Vilket namn det blir är ännu inte bestämt. Mer information om förbundsstämman kommer givetvis skickas ut under våren. Datumet är den 10 april 2019.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring namn- och varumärkesbytet. Men framförallt, välkommen till Gröna arbetsgivare!