Förhandlare

Gröna arbetsgivare erbjuder en möjlighet för dig som är intresserad av arbetsrätt och söker en ny utmaning. Är du en social problemlösare som har ett intresse för arbetsmarknadsfrågor ska du söka denna tjänst. I denna rekryteringsprocess samarbetar Gröna arbetsgivare med Jurek Rekrytering & Bemanning.

Du blir del av ett team som arbetar med arbetsgivarfrågor för en spännande bransch. Gröna arbetsgivares medlemsföretag finns inom skogsbruk, lantbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf. Inom organisationen arbetar drygt 20 trevliga och kompetenta personer med olika expertområden.

Om rollen

Arbetsplatsen ligger centralt i Näringslivets hus i Stockholm och präglas av gott samarbete. Som förhandlingsjurist hos Gröna arbetsgivare arbetar du med att biträda våra medlemsföretag i arbetsrättslig rådgivning och handlägger förhandlingar på både lokal och central nivå.

Arbetet innebär många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Du leder och vidareutvecklar arbetsrättsliga utbildningar och avtalskommentarer, till exempel i olika digitala former. Du kommer också att delta i kollektivavtalsförhandlingar och i arbetsgrupper som följer av avtalsförhandlingarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm. Det förekommer resor i arbetet, huvudsakligen inom Sverige.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet som förhandlingsjurist i en organisation, från förhandlingsavdelning på ett större företag eller som jurist på advokatbyrå.

Du har en juristexamen och ett intresse för arbetsmarknads- och samhällsfrågor. Vi tror att du är utåtriktad, har god social kompetens, gärna tar eget ansvar och har initiativförmåga. Centralt för befattningen är också förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift, att kunna bygga förtroenden och att vara duktig på problemlösning.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gröna arbetsgivare med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna in med din ansökan redan idag. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson via mail: catarina.isaksson@jurek.se eller på telefon 076-002 69 81.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök via Jurek.se

Om Gröna arbetsgivare

Gröna arbetsgivare är arbetsgivarorganisationen som företräder 4 000 medlemsföretag med verksamhet inom skogsbruk, lantbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf. För svensk djursjukvård är vi även branschorganisation som arbetar för branschens långsiktiga utveckling.

Vi servar våra medlemsföretag med rådgivning i arbetsrätt, kollektivavtal, arbetsmiljöfrågor och håller anpassade kurser och utbildningar. Vi förhandlar löner, allmänna villkor och sluter kollektivavtal för våra medlemsföretag. Vi arbetar också med kompetensförsörjning, utrednings- och utvecklingsarbete och hjälper företagen med förhandlingar samt juridiskt biträde i domstolsprocesser.

Gröna arbetsgivare samverkar med Skogsindustrierna, Trä- och Möbelföretagen och Grafiska Företagen i det gemensamma servicebolaget Arbio AB, och ingår i Svenskt Näringsliv.

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta del av branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen.
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in