NYHET - KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Ny webbplats för Teknikcollege

I dag lanseras Teknikcollege nya webbplats. De stora förändringarna ligger i förbättrad användarvänlighet och ett särskilt företagsfokus.

4 april 2019
Foto: Teknikcollege

Tanken är att nya teknikcollege.se ska göra det enklare för företag att förstå vad det innebär för dem att använda Teknikcollege som ett verktyg i sitt arbete med strategisk kompetensförsörjning.

Fokus i stort har legat på bättre mottagaranpassning. Det ska bli lättare för er att hitta det ni söker. Bland annat kan du läsa om goda exempel och ta kontakt med processledare och regional ordförande för att se hur du kan stärka din kompetensförsörjning genom Teknikcollege. Du hittar till din region via " Hitta närmsta Teknikcollege."

För att ytterligare lyfta medlemmar och medlemsföretag kommer webben att vara en utmärk plattform för att sprida goda exempel kopplat till samverkan mellan näringsliv och utbildning.

Om det finns intresse för kontakt mellan skolor och företag går det bra att höra av sig till Kristine Wiklund, som är Gröna arbetsgivares expert på arbetsmarknad och kompetensförsörjning.

Du hittar den nya webbplatsen på www.teknikcollege.se

Expert Arbetsmarknad och Kompetensförsörjning