NYHET - KURS

Succéutbildningen fortsätter

I höst är det återigen dags för det gröna näringslivets skräddarsydda managemenutbildning på Handelshögskolan i Stockholm. En utbildning som bland andra Gröna arbetsgivare tagit initiativ till.

1 april 2019
Foto: Identity Works

Det var betydligt fler som förra året sökte utbildningen än de 24 som kom in. De som gick utbildningen har givit den högsta betyg och fina omdömen:

"Inspiratörer och föreläsare i världsklass och en struktur som kommer föra oss långt."
"Landat hemma efter tre dagar som jag nog får klassificera som bland de mest givande för mig på mycket, mycket länge."


Det stora intresset i kombination med den höga kvalitén gör att det blir en ny omgång  till hösten. Se till att söka redan nu.

Programmet har som mål att skapa ökad förståelse för finansiell analys och affärsstrategi, utveckla lednings- och förändringskompetens hos deltagarna och lägga grunden till ett levande nätverk mellan företagare i det gröna näringslivet.

Det är Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, med lång erfarenhet av ledarskapsprogram, som är partner för utveckling och genomförande. Gröna arbetsgivare har tillsammans med Lantbrukarnas Riksförbund, Lantmännen och Länsförsäkringar tagit initiativet till utbildningen.

Du som söker ska vara företagare i det gröna näringslivet och ha en vilja att utveckla ditt företag och dig själv. Du behöver inte ha gått någon högre utbildning tidigare. Du ansöker via formuläret senast den 14 juni 2019.

Utbildningen äger rum på LRF:s konferensanläggning Sånga-Säby, utanför Stockholm. Programmet innehåller totalt 12 kursdagar med start 6 november 2019 och avslut under våren 2020.

Läs mer om utbildningen.