NYHET - PRISER & UTMÄRKELSER

Dags för Gröna arbetsgivares årliga bildtävling!

Skicka in dina bästa bilder till vår fototävling 2021 så är du med och tävlar om vem som tar årets bästa gröna bild. Den vinnande bilden belönas med äran och åtta Trisslotter.

21 oktober 2021
Foto:

Grönas bildbank innehåller mängder av vackra foton av högsta kvalité som visar samtliga våra branscher. Vi använder bilderna i ett flertal sammanhang, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker. Det bästa med vår bildbank är att det är ni – våra medlemmar, som tagit de flesta fotografierna. Det döljer sig en enorm fotoentusiasm och skicklighet bland våra medlemmar och vi blir alltid förvånade över hur otroligt bra bilder som skickas in.

Nu är det återigen dags för Grönas stora bildtävling. Vi ser fram emot att få ta del av era bilder som visar era arbetsplatser, verksamheter, människorna, naturen, djuren, detaljerna, spännande händelser och vackra landskap. Bilderna ska helst vara i JPG-format och vara tagna med så hög upplösning som möjligt.

Det är av yttersta vikt att du äger rättigheterna till bilderna du skickar in, dvs att det är du själv som tagit dem. Ange fotografens namn samt ditt företagsnamn.
I samband med att du skickar in bilderna ger du Gröna arbetsgivare fulla rättigheter till dem.

Gröna arbetsgivare kommer bara att använda bilderna i sammanhang som har en tydlig koppling till förbundet och medlemsföretagen.

Var med och tävla

Skicka dina bidrag till sophie.ahsberg@grona.org senast söndagen den 28 november.

Vi ser mycket fram emot era bidrag!