NYHET - SVENSK DJURSJUKVÅRD & PRISER & UTMÄRKELSER

Vettris Halmstad Flygstaden är Årets Djurklinik 2019

Veterinärklinik Vettris Halmstad Flygstaden kammade hem utmärkelsen Årets Djurklinik. Bland de fem utvalda finalisterna fick Vettris flest röster av djurägarna.

28 mars 2019
Foto: Rebecka Samdell

- Det känns stort och är verkligen en ära, jag blir helt mållös. Vi har fått stort stöd. Djurägare har kommit fram och berättat att de röstat på oss och spridit tävlingen vidare på sina arbetsplatser och till sina familjer. Det känns verkligen som att hela Halmstad har vetat om detta, många har röstat och engagerat sig. Det är det roligaste med att vara en liten klinik, att man kommer väldigt nära sina djurägare, säger Marie Hansson, klinikchef, delägare och veterinär på Vettris Halmstad Flygstaden

Det är fjärde året i rad som branschorganisationen Svensk Djursjukvård, inom Gröna arbetsgivare delar ut utmärkelsen Årets Djurklinik. 197 kliniker över hela Sverige nominerades varav fem finalister valdes ut av en jury därefter röstade djurägarna själva fram vinnaren. För Vettris Halmstad Flygstaden är det första gången de är med och tävlar som finalister.

– Det är en väldigt fin bekräftelse på att det vi gör uppskattas och att sättet vi arbetar på är rätt. Jag tror att vår personalgrupp är en stor bidragande faktor till vinsten, det är ett otroligt duktigt och sammansvetsat gäng. Vi har en tydlig filosofi som säger att vi ska vara omtänksamma mot djuren och deras ägare, men också mot varandra – något jag tror både syns och känns när man kommer in till oss, säger Marie Hansson.

Helène Backvik Svensson
VD-assistent