Annonsera på Gröna jobb

Gröna jobb, gronajobb.se, är Sveriges största webbplats för lediga jobb i det gröna näringslivet; djur, natur, lantbruk, skog, trädgård, golf, livsmedel, mark etc.

Att annonsera på gronajobb.se är ett kostnadsfritt, snabbt och enkelt sätt för dig som arbetsgivare för att nå ut till rätt målgrupp arbetssökande.

Det unika samarbetet med arbetsförmedlingen gör att alla jobb i platsbanken som har en grön profil dagligen uppdateras även på gronajobb.se. I kombination med det samarbetet samlar vi också in annonser direkt från arbetsgivare, våra samarbetspartners och rekryteringsföretag.

Vinsten med gronajobb.se är att fler får möjligheten att ta del av tjänsterna inom de gröna näringarna och att arbetsgivarna lättare kan rekrytera rätt kompetenser. Det skapar förutsättningar för tillväxt och konkurrenskraft.

Samarbete ger genomslag

Gröna jobb startades sommaren 2003 av LRF och Gröna arbetsgivare som ett led i kraftsamlingen att stödja de gröna näringarnas utveckling. Utöver LRF och Gröna arbetsgivare samarbetar Gröna jobb med bland annat arbetsförmedlingen, universiteten, direkt med bransch- och fackorganisationer - som till exempel Kommunal och Trädgårdsanläggarna i Sverige.

Annonsera på Gröna jobb

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta del av branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen.
Saknar du ett webbkonto? Registrera här
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in
Logga in
Registrera webbkonto
Endast för befintliga medlemmar. Bli medlem
Angivet organisationsnummer / medlemsnummer kunde inte hittas i medlemsregistret.
Logga in
Registrera webbkonto
Kontot kunde inte skapas. Kontakta supporten. Ett konto med denna E-post finns redan registrerad. Tips: använd glömt lösenords-funktionen.
Ditt webbkonto har registrerats

Ett webbkonto har nu skapats och ett aktiveringsmail har skickats till angivien e-postadress.

Klicka på länken för att aktivera ditt konto.

Logga in
Glömt ditt lösenord?
Skriv in din e-postadress nedan så skickar vi ett nytt lösenord till din e-postadress som du sedan kan andra under mina sidor.
Lösenordet kunde inte återställas.
Logga in
Glömt lösenord?
En återställningslänk har skickats till angiven mailadress.