Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss som arbetar på Gröna arbetsgivare. Som medlem kan du även ringa arbetsgivarjouren som är öppet alla vardagar 08:30-16:00 med lunchstängt 12:00-13:00.

 • Hur ansöker jag om medlemskap?

  Du ansöker om medlemskap genom att fylla i en inträdesansökan. Ansökan undertecknas av behörig firmatecknare och skickas in till Gröna arbetsgivare via e-post eller per post. Att fylla i ansökan tar några minuter. När ansökan är beviljad skickas en bekräftelse till dig per post.

 • Vad ingår i medlemskapet?

  Som medlem drar du nytta av vår expertis inom arbetsgivarfrågor, som tillgång till juridisk rådgivning, förhandlingshjälp, blankettbank, kurser och aktuell information om till exempel arbetsrätt och arbetsmiljöregler. Som medlem erbjuds du en mängd fördelar.
  Vi håller dig uppdaterad via våra nyhetsbrev varannan vecka. Vi vill att det ska vara enkelt för dig, du ska slippa leta efter informationen på egen hand.


  Inom sektionen Gröna arbetsgivare-Svensk Djursjukvård är vi även branschorganisation och driver där frågor som verkar för branschens långsiktiga utveckling

 • Varför ska mitt företag vara medlem i Gröna arbetsgivare?

  Som medlem i Gröna arbetsgivare har du en given partner i personal- och arbetsgivarfrågor. Vi företräder dig gentemot facket och förhandlar fram kollektivavtal som rör anställningsvillkor och löner. Våra förhandlare är experter på arbetsrätt, känner motparterna och kan branschen. Vi är väl insatta i vilka rättigheter och skyldigheter du har som arbetsgivare. Vi har goda kontakter med facket och hjälper dig på det sätt som gynnar ditt företag bäst i ett långsiktigt perspektiv.

Växel
Arbetsgivarjour
Hitta på sidan

Här finns vi

Medarbetare

Lena-Liisa Tengblad
VD
Anna Levin
Kommunikatör
Anna Ross
Anna Ross
Projektledare för Jobba Grönt
Anna Vargö
Anna Vargö
Förhandlare
Ann-Soffie Perrin
Förhandlare
Björn Jonasson
Förhandlare
Camilla Backlund
Arbetsmiljöexpert
Carina Gisler
Administratör Arbetsgivarservice, Medlemsadministratör
Emma Terander
Chef Arbetsmarknad
Helène Backvik Svensson
VD-assistent