27 maj

Informationsmöte om utländsk arbetskraft

27 maj, 13:00 - 14:00
Digitalt via Teams
Pris exkl. moms:
Kostnadsfritt
Boka direkt

Informationsmöte om utländsk arbetskraft i samarbete med Lernia Workforce Mobility

Många medlemsföretag efterfrågar stöd i kontakter med Migrationsverket och med ansökningar om arbetstillstånd för utländsk arbetskraft. I det här digitala informationsmötet berättar Lernia Workforce Mobility mer om vilka tjänster de har att erbjuda kring bland annat arbetstillståndsfrågor, inflyttning av personer från utlandet samt rekrytering av personer från utlandet inom eller till Sverige.

Gröna arbetsgivare har bjudit in Lernia Workforce Mobility att berätta mer om sina tjänster och vilken hjälp som finns att få. Deras tjänster innefattar exempelvis hjälp i ansökningsprocessen avseende arbetstillstånd, relocation och även vid behov att hitta kompetens från andra länder.

Om Lernia
Lernia har under ca 100 år arbetat med arbetsmarknadsfrågor. Det kan handla om utbildning, validering, matchning, rekrytering, bemanning och internationella kompetensförsörjningsfrågor såsom arbetstillstånd och relocation. Lernia är statligt ägt, har 96 kontor runt om i Sverige och omsätter ca 3,5 miljarder. Läs mer om Lernia Workforce Mobility.

Informationsmötet är kostnadsfritt. Välkommen att anmäla dig!