12 okt.

Personalchefsträff/HR-nätverk

12 oktober, 10:00 - 15:00
7A Posthuset, Stockholm
1 platser kvar
Pris exkl. moms:
Kostnadsfritt
Boka direkt

Välkommen till personalchefsträff/HR-nätverk

Tema: När det uppstår oönskade situationer på arbetsplatsen – diskriminering och visselblåsning

Missa inte chansen att ta del av intressanta föredrag och spännande diskussioner kring ett alltid aktuellt tema – oönskade situationer som kan uppstå på arbetsplatsen. Hur agerar vi som arbetsgivare vid påståenden om till exempel trakasserier eller missförhållanden? Vad bör jag som arbetsgivare tänka på? Dessutom får du tillfälle att ta del av arbetsrättsliga nyheter.

Under dagen får du möjlighet att lyssna till Annika Elmér, advokat, samt våra egna arbetsrättsjurister. Du får som alltid på våra HR-nätverk möjlighet att träffa andra branschkollegor i liknade roller. Våra förhandlare finns också på plats för samtal och diskussioner.

Denna träff anordnas av Grafiska Företagen, Gröna arbetsgivare och Trä- och Möbelföretagen. Vi vänder oss till dig som är personalchef/HR-chefsfunktion eller som på annat sätt arbetar med dessa frågor.

Sista anmälningsdag är den 10 augusti 2023. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Nätverksträffen är kostnadsfri men vid no show förbehåller vi oss rätten att fakturera 495 kronor exklusive moms.

Välkommen!