NPF-diagnoser och skadligt bruk - Välkommen till den årliga personalchefsträffen i HR-nätverket

16 okt.

Hur kan du som arbetsgivare anpassa och stödja medarbetare med NPF-diagnoser, och vad är skadligt bruk och hur kan det förebyggas? Missa inte chansen att ta del av intressanta föredrag och spännande diskussioner med aktuella rättsfall på HR-nätverkets personalchefsträff.  

Vad innebär egentligen skadligt bruk, varför är det en arbetsgivarfråga och hur kan det förebyggas? Det är några av de frågor som kommer att tas upp när HR-nätverket träffas i Stockholm. Du får också lära dig mer om hur du kan stödja och anpassa arbetsplatsen för medarbetare med neuropsykiatriska funktionshinder, så kallade NPF-diagnoser. Dessutom får du tillfälle att ta del av arbetsrättsliga nyheter.

Under dagen föreläser advokat Annika Elmér och Robin Öberg från Feelgood samt våra egna arbetsrättsjurister. Våra förhandlingschefer Anna Freij och Anna Vargö ger också senaste nytt inför den kommande avtalsrörelsen. 

Som alltid på våra HR-nätverk får du också möjlighet att träffa branschkollegor i liknade roller och våra förhandlare finns också på plats för samtal och diskussioner. 

Träffen arrangeras gemensamt av Grafiska Företagen, Gröna arbetsgivare och Trä- och Möbelföretagen och vi vänder oss till dig som är HR- eller personalchef eller som på annat sätt arbetar med HR-frågor. 

Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Nätverksträffen har en anmälningsavgift på 450 kronor exklusive moms, då ingår fika och lunch.

Välkommen!

NÄTVERKSTRÄFF
16 oktober, 10:00 - 15:00
7A Posthuset, Stockholm
36 platser kvar
450 kr
exkl. moms
Anmäl dig
Eventet börjar om:

Dagar

Timmar

Minuter