NYHET - PRISER & UTMÄRKELSER

Tävla i vår årliga bildtävling!

Nu är det dags igen att utse årets bästa bild i Gröna arbetsgivares uppskattade bildtävling. Skicka in dina bästa bilder med koppling till din verksamhet, och var med och tävla om äran och åtta trisslotter.

13 januari 2023
Foto: Sirpa Arhonen

Det finns en enorm fotoentusiasm bland våra medlemmar och vi uppskattar att varje år få in så många professionella bilder som visualiserar de gröna näringarna; era arbetsplatser, verksamheter, människorna, naturen, djuren, spännande händelser och vackra landskap. Bilderna ska helst vara i JPG-format och vara tagna med så hög upplösning som möjligt.

Det är av yttersta vikt att du äger rättigheterna till bilderna du skickar in, dvs att det är du själv som tagit dem. Ange fotografens namn samt ditt företagsnamn.

Bilderna sparas i vår bildbank och används i Gröna arbetsgivares kommunikation, som exempelvis nyhetsbrev, webbplats, sociala medier och trycksaker.

I samband med att du skickar in bilderna ger du Gröna arbetsgivare fria rättigheter att använda dem. Gröna arbetsgivare kommer endast använda bilderna i sammanhang som har en tydlig koppling till förbundet och medlemsföretagen.

Så tävlar du

Skicka dina bidrag till sophie.ahsberg@grona.org senast den 19 februari.

Vi ser mycket fram emot era bidrag. Lycka till!

Sophie Åhsberg
Kommunikatör, projektledare