NYHET - PRISER & UTMÄRKELSER

Delta i Gröna arbetsgivares bildtävling 2024

De gröna näringarna har fantastiska miljöer – ta chansen att visa upp just din verksamhet genom att ta ett foto och skicka in till Gröna arbetsgivares årliga bildtävling! Vinnarbilden visas upp i våra kanaler och belönas med åtta trisslotter!

31 januari 2024
2023 års vinnare av bildtävlingen. Bild på veterinär med hund. Hälsinge Smådjursklinik.
2023 års vinnare av bildtävlingen. Foto: Birgitta Sjölin, Hälsinge Smådjursklinik

Vad vi söker

Vi vill se bilder som andas liv och kärlek till din verksamhet. Det kan vara allt från ett arbetsmoment till fina miljöbilder, du bestämmer! Se till att bilden har bra upplösning, en modern mobiltelefon duger utmärkt som kamera.

Viktiga detaljer

Ägarskap: Du ska ha rättighet att sprida bilden om det inte är du som har tagit den. Om det finns personer i bilden ska de ha godkänt att bilden används i Gröna arbetsgivares kanaler.

Användning: Inskickade bilder blir en del av vår bildbank och kan komma att användas i Gröna arbetsgivares kanaler för att kommunicera våra medlemsföretags verksamheter.

Så deltar du

Skicka dina bästa bilder till sophie.ahsberg@grona.org senast den 25 februari. Glöm inte att ange fotografens namn (om det är någon annan än du), ditt namn och ditt företagsnamn.

Lycka till – vi ser fram emot ditt bidrag!

Skicka in och tävla med din bästa gröna bild!