NYHET - ARBETSTID & LANTBRUK

Nytt schemaläggningprogram för lantbruk

Nu lanserar vi en ny version av schemaläggningsprogrammet. Versionen vänder sig till er som har verksamheter inom avtalsområdena lantbruk, djurpark och vattenbruk och som har ordinarie arbetstid förlagd till såväl vardagar som söndagar och helgdagar.

18 januari 2023
Foto: Fredrik Persson

Programmet är molnbaserat, vilket innebär att du inte behöver spara ner något lokalt. Namn på medarbetare sparas, arbetstider är inlagda och det finns även möjlighet att använda tidrapporter som baseras på en planerad ordinarie arbetstid. Medarbetare kan också lätt komma åt schemat. Du behöver heller inte börja om från början varje år, utan många uppgifter finns sparade i verktyget. Programmet är kostnadsfritt och ingår i medlemskapet i Gröna arbetsgivare.

Besök vår arbetsgivarguide för att se vår introduktionsfilm och läsa mer om hur du som medlem får tillgång till schemaläggningsprogrammet.

Läs mer i arbetsgivarguiden

Tre versioner av programmet

Det nya programmet för lantbruk kompletterar de två versionerna för andra sektioner som finns sedan tidigare. Totalt finns följande tre versioner av schemaläggningsprogrammet:

  • skogsbruk
  • djursjukvård, trädgårdsanläggning, odling och golf
  • lantbruk.

Excelarken finns fortsatt kvar

Om du sedan tidigare använder våra Excelark för schemaläggning och tycker att det fungerar bra kan du fortsätta att använda dem, de kommer att finnas kvar.